Bericht versturen
aboutus

Bedrijfsprofiel

ZHENGZHOU Co. van de KUIPERindustrie, Ltd is een professionele exporteur van zowel gloednieuwe als gebruikte bedrijfsvoertuigen, bouwmachines en vervangstukken in China.

 

Wij verstrekken etc. Busbus, Stadsbus, Schoolbus, Onderlegger voor glazenbus met merken zoals HOGERE YUTONG, KINGLONG, GOUDEN DRAAK, ZHONGTONG. Wij voorzien ook Stortplaatsvrachtwagen, Tractorplooi, vrachtwagen Voor speciale doeleinden van merken zoals DONGEFNG, SINOTRUK HOWO, SHACMAN, BEIBEN, HUALING en anderen. De lader, Rol, Graafwerktuig met merken zoals Sany, Zoomlion, KOMATSU, Caterpillar, Kobelco, enzovoort is ook beschikbaar.

 


Vestigde een goed vennootschap met belangrijke bus en vrachtwagenfabrikanten in China, integreren met een professioneel team op sourcing en de uitvoer, ZHENGZHOU-Co. van de KUIPERindustrie, Ltd heeft zich snel ontwikkeld tot een beroemde professionele exporteur in bedrijfsvoertuigen en bouwmateriaal. In de toekomstige ZHENGZHOU-KUIPER gaat de INDUSTRIE de kernbekwaamheden verbeteren en meer professionele oplossingen ontwikkelen „aan de EIS van ELKE KLANT VOLDOEN“!


Wij verlenen de professionele dienst voor elke klant. Voor meer informatie, gelieve in info@zzcooper.com, Whatsapp/Wechat Nr te contacteren.: 0086 113283855772

Geschiedenis

ZHENGZHOU COOPER INDUSTRY CO., LTD.

2017, Bedrijfonderneming. De eerste orde plaatste prestaties van zelfs 1.000.000 RMB.

 

2018, de Bedrijfsontwikkeling, de bus en de vrachtwagen gaan hand in hand, de bouwmachines van de bedrijfswerkingsgebieddekking en andere gebieden

 

2019, Voertuigen wordt verkocht aan vele landen in Afrika, en het terugkooptarief oude klanten bereikt 90%, en de kwaliteit van voertuigen wordt vertrouwd op door klanten.

 

2020, tijdens de epidemie, verminderde de verkoop van orden niet maar gestegen, en verscheidene platformrekeningen werden tegelijkertijd geopend, en de zaken bloeiden.

 

2021, breidt de schaal van het bedrijf uit, verkoopt producten door diverse kanalen, en verkrijgt een hoop van verkeer.

 

Dienst

Onze opdracht is: VOORZIE BESTE PRODUCTEN VAN DE BESTE DIENST VOOR ELKE KLANT.

 

Ongeveer Emport:

 

Wij zullen door bulk-carrier, ro/roschip of kaderschip volgens de daadwerkelijke situatie vervoeren, en de koper kan de scheepvaartmaatschappij ook aanwijzen, en de werkelijke kosten zullen door de koper worden gedragen.

 

Ongeveer Belasting:

 

De koper betaalt de de douanebelasting/heffing.

De prijs is zonder om het even welke plicht of douanebelasting, zijn wij niet aansprakelijk voor dit. U kon uw lokaal douanekantoor raadplegen hoeveel dit zal zijn.

 

Ongeveer Verschepend:

 

1. Gewoonlijk gebruiken wij bulk-carrier, ro/roschip of kaderschip, die ongeveer 25-35 werkdagen aan de meeste landen zullen vergen.

2. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de tijd van de dragerdoorgang. Deze informatie wordt verstrekt door de drager en uitsluit weekends en bankvakantie. Merk op dat de levertijden, in het bijzonder tijdens piekperiodes of inclimate weersomstandigheden kunnen variëren.

3. Alle punten zullen direct van ons pakhuis in China worden gestuurd.

4.As de goederen zijn gebruikte voertuigen, zullen de voertuigen ruim en zorgvuldig vóór levering worden geïnspecteerd, en de beschadigde toebehoren zullen worden vervangen. Vóór levering, zal de koper hen inspecteren. Als het voertuig wordt ontvangen, zou de koper geen geschillen maliciously moeten in werking stellen. Als het voertuig tijdens vervoer beschadigd is, zal het door de verzekeringsmaatschappij worden gedragen, en wij zullen de toebehoren aan de koper aan een prijs lager dan de marktprijs verkopen.

 

Terugkoppeling:

 

1. Wij waarborgen om u goede kwaliteitsproducten met onze beste dienst te verzenden.

2. Gelieve te verlaten ons positief terugkoppelen als u met onze punten en dienst, vele dank tevreden bent!

 

Contacteer ons


Tel.: +86 371-61656353
Fax: +86 371-61656353
Whatsapp: +86 13283855772
E-mail: info@zzcooper.com
Adres: Nr 491, Hanghai-de Weg van het Oosten, Zhengzhou, Henan, China

 

ZHENGZHOU COOPER INDUSTRY CO., LTD.

Ons Team

ZHENGZHOU Co. van de KUIPERindustrie, Ltd, is één professionele exporteur van zowel gloednieuwe als gebruikte bedrijfsvoertuigen en zwaar materiaal, evenals omvat de relevante vervangstukken in China.For-bus, zoals Bus Bus, Stadsbus, Schoolbus, onderlegger voor glazenbus, de merken YUTONG, HOGER, KINGLONG, GOUDEN DRAAK, ZHONGTONG, TOYOTA, enz. Voor vrachtwagens, zoals Stortplaatsvrachtwagen, omvat de Tractorvrachtwagen, vrachtwagens Voor speciale doeleinden, merken DONGFENG, SINOTRUCK HOWO, SHACMAN, BEIBEN, HUALING, enz. Voor bouwmachine, zoals Lader, Graafwerktuig, Rol, omvat het Merk Sany, Zoomlion, KOMATSU, Caterpillar, Kobelco, Volvo, enz.

 

Tekencontracten met klanten van India

ZHENGZHOU COOPER INDUSTRY CO., LTD.

 

Neem klanten aan het parkeerterrein om de voertuigen te bezoeken.

ZHENGZHOU COOPER INDUSTRY CO., LTD.

 

Breng de klant ertoe om het voertuig persoonlijk te inspecteren.ZHENGZHOU COOPER INDUSTRY CO., LTD.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Miss. Taryn
Tel. : +8619949131219
Fax : 86-371-61656353
Resterend aantal tekens(20/3000)