Thuis

ZHENGZHOU COOPER INDUSTRY CO., LTD.

Van goede kwaliteit Gebruikte Yutong-Bussen voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

ZHENGZHOU COOPER INDUSTRY CO., LTD.

1 2 3
ZHENGZHOU COOPER INDUSTRY CO., LTD. ZHENGZHOU COOPER INDUSTRY CO., LTD. ZHENGZHOU COOPER INDUSTRY CO., LTD.
bedrijf Kantoor Kantoor

Bedrijf Details:

Type Business : Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Zuid-Amerika
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : Yutong, Hogere Dongfeng, Shaolin, Gouden draak, Kinglong, Toyota Coster, HOWO
Aantal werknemers : 200~300
Opgericht Jaar : 2017
Export pct : 80% - 90%

ZHENGZHOU Co. van de KUIPERindustrie, Ltd, is één professionele exporteur van zowel gloednieuwe als gebruikte bedrijfsvoertuigen en zwaar materiaal, evenals relevante vervangstukken in China.

Voor bus, zoals Busbus, omvat de Stadsbus, Schoolbus, onderlegger voor glazenbus, de merken YUTONG, HOGER, KINGLONG, GOUDEN DRAAK, ZHONGTONG, TOYOTA, enz. Voor vrachtwagens, zoals   stortplaatsvrachtwagen, omvat de tractorvrachtwagen, vrachtwagens voor speciale doeleinden, merken DONGFENG, SINOTRUCK HOWO, SHACMAN, BEIBEN, HUALING, enz.

Met zeer goede verhouding met de Chinese belangrijkste bus en vrachtwagenfabrikanten, en het professionele team op sourcing van zijn de de gebruikte/tweede handbus & vrachtwagens en op de uitvoerzaken, ZHENGZHOU-KUIPERindusty Co., Ltd snel aan een professionele en beroemde exporteur in bedrijfsvoertuigen en zwaar materiaal, vooral voor de gebruikte/tweede eenheden gegroeid.

Kijkend aan de toekomst, ZHENGZHOU-KUIPERindusty Co., zal Ltd kernconcurrentievermogen van ondernemingen als doel, meer beroepsbekwaamheden verbeteren „aan de EIS van ELKE KLANT VOLDOEN“ verbeteren!

Wij verlenen de professionele dienst voor elke klant. Voor meer informatie, gelieve te contacteren bij: info@zzcooper.com, Whatsapp/Wechat Nr.: 0086 132 8385 5772

Contactgegevens
ZHENGZHOU COOPER INDUSTRY CO., LTD.

Contactpersoon: Mr. John Shi

Tel.: 86-132-8385-5772

Fax: 86-371-61656353

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)